InnerLifeTerapi hjelper deg til å lytte til ditt indre – Til din indre “hukommelse” om ditt selv, dine reelle behov og indre verdier.

j0289284

InnerLifeTerapi er en dybdeterapi bestående av terapeutisk samtale og terapeutisk massasje/berøring. Sesjonen starter med samtale om ditt tema, og fortsetter på benken hvor en sakte og rytmisk massasje hjelper deg til å slappe av slik at du lettere kan fordype deg. Du kjenner hvordan du egentlig har det, lytter til indre impulser, følelser og fornemmelser som har lett for å drukne i en travel hverdag. Ut i fra det du opplever, veiledes du videre inn i ditt indre landskap gjennom aksept, assosiasjon, indre bilder, drømmer, healing og pust. Du kan oppleve velvære og ro, at du får oppdagelser om mønstre du ønsker å forandre og kvaliteter du har, slik at du kommer deg videre i livet.

InnerLifeCoaching bidrar til at du klargjør hva som er viktig for deg i livet, og til at du ser dine kvaliteter og ressurser bedre. Du får mulighet til å gjennomskue uhensiktsmessige tankemønstre og hvordan du går på akkort med deg selv. Du lærer å lytte til din intuisjon og hva du egentlig vil. Du får oppgaver å trene på for å bli mer åpen for den du er og for å gå i den retningen du ønsker i livet.

 

Pris:*

75 minutter kr 800

InnerLifeTerapi 90 minutter kr 900

*For bedrifter gjelder egne satser

Avbestilling/endring av timer:

Timeavtaler må avbestilles senest kl 10 dagen før. Timer mandag må avbestilles senest fredagen før innen kl 14.

Timen faktureres i sin helhet dersom den ikke avbestilles i tide.