Personvernerklæring

I min praksis som psykoterapeut, coach og kursleder i Lifegarden Brandtzæg er jeg pliktig til og opptatt av å behandle dine opplysninger på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. EUs personvernforordning (GDPR) tydeliggjør ansvar og plikter for sikker håndtering av personlig informasjon, samt hvilke rettigheter du har som klient i forhold til dine personlige opplysninger.

Jeg oppdaterer prosesser og dokumentasjon i tråd med GDPR, i forhold til hvordan jeg samler, behandler og lagrer personopplysninger. Etter første time hos meg (eller etter forespørsel), vil du få et dokument om praktiske opplysninger hvor det også fremkommer at jeg har taushetsplikt, og videre at du har rett til å kreve innsyn, endring eller sletting av personopplysninger jeg behandler om deg. For å ta i bruk dine rettigheter må du sende en e-post til annegrethe@lifegarden.no.

Det er Anne Grethe Brandtzæg som er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Virksomheten utleverer ikke personopplysninger til andre, med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik behandling og/eller etter samtykke fra deg.

Jeg benytter Google Inc som databehandler for anonymisert nettstedstrafikk. Google Analytics bruker cookies/informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie er kun generell statistikk, og sendes til og lagres på Googles servere. Googles personvernregler gjelder for alle tjenester som Google Inc. tilbyr.

På www.nettvett.no kan du lese om om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise/slette informasjonskapsler. Dersom du mener at virksomhetens behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser, har du rett til å sende inn en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

Ta gjerne kontakt med meg på telefon 99753154 eller e-post til annegrethe@lifegarden.no om du har spørsmål.